woensdag 4 maart 2009

My favourites!

Ik shop vaker online en ik kijk ook altijd even welke kleren ze in de winkel hebben voordat ik echt ga winkelen. Ik wil je even mijn favoriete kledingsites laten zien.

http://www.hm.com/
Dit is dé H&M site hier kijk ik vaker op wat er deze zomer weer in is en deze kleding is betaalbaar én mooi.

http://www.asos.com/
Dit is een engelse site en alles wat je hierop bestelt moet vanuit Engeland komen. Je kunt betalen met een creditcard. Verder is de kleding goedkoop en super leuk! Je moet wel even goed zoeken, maar ik vind dat er altijd leuke dingen tussen zitten.

http://www.ilovevintage.nl/
Dit is een site met allemaal vintage kleding. Hier koop ik weleens wat maar niet echt vaak, omdat hier vaak aparte kleren tussen zitten wat net niks voor mij is. Maar mensen die echt van vintage kleding houden: KIJKEN!

http://www.sustilo.nl/
Deze winkel zit in Amsterdam maar je kunt ook gewoon alles online bestellen. Hier hebben ze vaak ook erg leuke kleren die niet duur zijn.

http://www.mangoshop.nl/
Dit is de Mango online shop. Hier hebben ze ook erg leuke kleren. Vaak kijk ik hierop voor een leuk jurkje voor de zomer.

http://www.invito.com/
Dit is geen kledingsite maar ik zet hem dr toch bij. De Invito, hier staan echt super leuke tassen en schoenen op die echt heel apart zijn.

xxx!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten